Najbolji radio za Vas radio


width=400
 
Početna stranica­Portal­Calendar­FAQ­Pretraľnik­Članstvo­Korisničke grupe­Profil­Nemaą novih privatnih poruka­Logout [ Admin ]

Dobrodosli Na Sajt Radija MORAVAC


POŠTOVANI SLUŠAOCI, poručite muzičke želje, male i poslovne oglase, reklame i obaveštenja, KOD NAS, >>>>> tel. fax +381 26 321 609 : mob. tel. +381 63 345 415 <<  


U VREME KAD NIJE BILO TELEVIZORA, RACUNARA, KAD NIJE BILO STRUJE UOPŠTE, ZNA SE ŠTA SE RADILO...KRALJ SOLOMON
(oko 973 - 933. pre naše ere)
 
   Sin kralja Davida, treci kralj izraela koji je vladao cetrdesetak godina i za to vreme imao oko 700 žena i izmedu 60 i 200 ljubavnica. Mnoge žene su mu bile strankinje, a neki brakovi sklopljeni su iz politickih razloga. Navodno je medu njegovim ženama bilo i nekoliko najvecih lepotica toga vremena.
KLEOPATRA
(69 - 30. pre naše ere)

    Iako nije bila neka narocita lepotica, bila je jedna od najprivlacnijih žene svih vremena, a uz to i veoma upucena u tajne ljubavnih veština. Još od kako je sa 12 godina imala prvog ljubavnika, koristila je seks kao izvor vlasti, ali i zadovoljstva. Tvrdi se da je podigla omanji hram u kojem je desetine mladica pothranjivano raznim afrodizijacima kako bi još uvek stajali na raspolaganju. Sa ovim mladim robovima je uvežbavala erotske tajne koje je naucila od prostitutki u Aleksandriji. Navodno je bila u stanju da u jednoj noci vodi ljubav sa 100 muškaraca.


CARICA TEODORA (508 - 548)
    Zbog mlade glumice iz Konstantinopolja promenje je stari rimski zakon koji je senatorima zabranjivao brak sa glumicama. Teodora, žena izuzetne lepote, intelekta i volje, a kažu i veoma strogih nazora, propagirala je, nakon udaje za Justinijana, velike moralne reforme. Istovremeno je za sebe zadržala status 'Zaštitnika nevernih žena'. Kako ne bi kršila zakon koji je zabranjivao potpunu golotinju, Teodora bi se ogrnula - uzanom trakom. Na piknicima po okolini Rima otvaral bi svoja 'vrata raja' desetorici plemica za jedno vece. Sutradan bi oprobala tridesetak njihovih slugu.


KRALJICA ZINGUA (17.vek)
    Vladarka sa teritorije današnje Angole bila je jedna od najsurovijih nimfomanki kojoj su ravne bile samo legendarne Amazonke. za njih se, inace tvrdi da su sakatile svoje muškarce, jer su navodno bogalji najbolji ljubavnici. Kraljica Zingua je držala citav harem muški harem iz kojeg bi birala po dvojicu koji su se borili do smrti. Pobednik bi proveo noca sa Zinguom, da bi ujutro sam bio ubijen. Iz ljubomore je ubijala trudnice u svom plemenu. Takva je bila sve do svoje 77. godine kada je primila hrišcansku veru.


ÐOVANI ÐAKOMO KAZANOVA (1725 - 1798)
    O njemu se manje više sve zna, ali ipak... Prema njegovim obimnim memoarima, Kazanova je spavao sa hiljadama žena, a od brojnih imena 116 je identifikovano. Život ovog italijanskog pustolova bio je ispunjen traganjem za culnim užicima. Specijalitet mu je bio zavodenje žena i kcerki sopstvenih prijatelja. Ponekad odjednom i majke i kcerke. Govorio je da mu je omiljena hrana - žena.  CARICA KATARINA VELIKA (1729 - 1796)

Apetit cuvene ruske vladarke bio je nezasit. Propovedala je neophodnost svakodnevnog seksualnog života - 6 puta dnevno. Imala je 21-og zvanicnog ljubavnika, a ukupno njih oko 80. Patila je od nesanice, za koju je tvrdila da se najbolje leci seksom. Pored 'neposrednog rada' volila je i da gleda, tako da spada i u poznate voajere.


MARKIZ DE SAD (1740 - 1814)
Grof Alfons Fransoa de Sad (koji je samo voleo da ga zovu markizom) proživeo je svojih sedamdesetak godina iduci iz jednog skandala u drugi, a svaki je bio obeležen ponekom perverzijom. Bio je, kažu, niskog rasta i veoma lep. Procuo  se po aferi ROZA KELER, kada je mucio jednu parisku prostitutku, a odmah potom je u odsustvu osuden na smrt zbog ucešca u MARSEJSKOM SKANDALU - orgiji u kojoj je bilo mucenja, homoseksualnih odnosa, pa cak i trovanja ucesnika. De Sad je sve preživo zahvaljujuci pomilovanju francuskog kralja i stigao još i da napiše niz romana i drama medu kojima i '120 dana Sodome' u kojem je opisao 600 varijacija ispoljavanja seksualnog instinkta. De Sad se na kraju našao u ludnici, gde je proveo poslednjih 11 godina života.GOSPOÐICA DIBOA (18. vek)
    'Njena ljubav prema zlatu, jednaka je samo njenoj požudi', zabeležio je ondašnji hronicar. Poznata glumica tadašnje Francuske uspela je i da sastavi katalog svojih ljubavnika tokom 20 godina svoje najvece aktivnosti. Bilo ih je 16527 - trojica dnevno. Najverovatnije,  po jedan za dorucak, rucak i veceru. Da li je i užinala, ne znamo.


LOLA MONTEZ (1818 - 1861)
    Šta god da je požela - imala je. Još sa trinaet godina otkrila je da na svom telu može da zaraduje. Ne može se, medutim, reci da nije bila izbirljiva. Odbila je, na primer, da spava sa prestolonaslednikom Poljske, jer je imao veštacke zube. Nakon što je promenila tri muža i bezbroj ljubavnika (medu njima Franca Lista i Aleksandra Dimu Oca), postala je metresa bavarskog kralja Ludviga I koji ju je proglasio baronesom i kontesom. Kralja je motala oko malog prsta, što ga je koštalo krune.
    Specijalitet joj je bio - ostalo je zabeleženo, savršena kontrola izvesnih mišica, tako da je mogla svakom muškarcu da pruži i deset orgazama dnevno. Posle Ludvigove abdikcije, pobegla je u Englesku, a onda u Ameriku gde se pod stare dane posvetila brizi o ženama koje su 'skrenule sa pravog puta'.


SARA BERNAR ( 973 - 933)
    'Božanstvena Sara' - kako ju je prozvao Oskar Vajld imala je više od 1000 ljubavnika, uglavnom iz sveta umetnosti. Cesto je spavala u mrtvackom sanduku od ružinog drveta koji je bio ispunjen pismima obožavalaca.


GABRIEL D'ANUNCIO (1863 - 1938)
    Italijanskog pesnika, romanopisca, dramaturga i politicara, koji je dominirao literarnim životom svoje zemlje pune cetiri decenije, mrzelo je - kako se sam hvalio, barem hiljadu prevarenih muževa. Tvrdeci da je 'dobar vojnik uvek spreman za boj', stalno je sa sobom nosio prezervative u kutijici za duvan koja je pripadala Napoleonu. Spavao je na jstuku ispunjenom uvojcima kose svojih ljubavnica, a vino je pio iz pehara napravljenog od lobanje jedne (bivše) device koja se ubila zbog njega.


GRIGORIJ JEFIMOVIC RASPUCIN (973 - 933)
    Još kao seoski mladic, stekao je renome velikog bludnika i ceo život proveo je nastojeci da opravda poverenje svojih meštana. Cuveni misticar pretvarao je religiozno uzbudenje svojih sledbenica u seksualno i zaveo na stotine - kako seljanki, tako i plemkinja. Pricalo se da je spavao cak i sa caricom Aleksandrom i njenim kcerkama.MATA HARI (1876 - 1916) holandanka koja je rodena pod imenom Margareta Zele spavala je sa muškarcima  ne samo u zamenu za vojne tajne (zbog cega je završila pred streljackim vodom zbog špijunaže), vec i za novac. u njenu klijentelu pored više francuskih ministara spadaju i holandski premijer, nemacki prestolonaslednik i mnogi drugi. Iako je zbog brutalnosti svog prvog muža verovatno mrzela muškarce, uživala je u seksu. Cesto je znala da posle napornog špijunskog rada na po nekoliko dana ode na odmor u neku javnu kucu.
KRALJ IBN SAUD
(1880 - 1953)
    Saudijski monarh je od svoje 11. pa sve do 72. godine dnevno konzumirao po tri žene - sem kada je vodio rat. (Otuda možda potice i moto hipika - 'Vodite ljubav a ne rat'.)

ME VEST (1892 - 1981)
Glumica sa zanosnim oblinama, i to bez silikona u ono vreme. Na pitanje kako radi svoje memoare, legendarna holivudska zvezda je odgovorila: 'U krevetu, tamo nastaju moja najbolja dela'. Ne zna se tacan broj njenih ljubavnika, ali se pretpostavlja da spada medu najvece aktivistkinje na tom polju. U svojim memoarima je opisala 'spoj' sa izvesnim Tedom koji je bez prekida trajao 15 casova.


ANONIMNI REKORDER
Nakon desetogodišnjeg istraživanja seksualnog života Amerikanaca, poznati seksolog Alfred Kinsli, objavio je izmedu ostalog i da je registrovao slucaj koji bi sigurno obradovao brojne gore pomenute žene. Doticni je, naime, više od trideset godina, 33,1 put nedeljno imao seksualne odnose - maltene 5 puta dnevno. Saberi, pomnoži i to je skoro 52 hiljade puta za trideset godina - alal vera, majstore.

KALIGULA
- rimski imperator(12 - 41)

    Silovao je jednu od svojih sestara, a ostale naterao da se prostituišu. Nakon što bi spavao sa nekom ženom (bez obzira na to htela on ili ne), zabranjivao bi joj da vodi ljubav sa bilo kim drugim. Poljubivši vrat neke od svojih ljubavnica, voleo je da šapne : 'Kad god mi se prohte, ode ova lepa glava'.PAPA ALEKSANDAR VI - poglavar rimokatolicke crkve (1431 - 1503)
    Kao svešteno lice, zakleo se na celibat (doživotnu spstinenciju i odsustvo braka), da bi u vezi sa Vanocom Katanci izrodio sinove Huana i Cezara Bordžiju i ništa manje poznatu kcerku Lukreciju. Obožavao je orgije. Jednom prilikom, goste na banketu je posluživalo 50 nagih prostitutki. Papa je ponudio veliku nagradu muškarcu koji se tokom noci najviše (i najduže) istakne.LEONARDO DA VINCI
(1452 - 1519)

Uz brojna umetnicka dela i naucna otkrica, 'otkrio' je i veliku zabludu. Leonardo je, naime, nacrtao detaljne dijagrame penisa na kojima se vide kanali kojima je spojen sa plucima. On je smatrao da ovim kanalima vazduh iz pluca nadima penis u erekciji.


GROF RIŠELJE - francuski državnik (nije onaj protivnik musketara) (1766 - 1822)
Ovom se plemicu zaista mora dodeliti nagrada za hladnokrvnost. Kada je svoju životnu saputnicu zatekao u veoma delikatnoj pozi sa nepoznatim muškarcem, Rišelje je samo izjavio: 'Gospodo, morate biti znatno pažljiviji. Šta bi bilo da vas je u ovoj situaciji zatekao neko drugi, a ne ja'.


NAPOLEON BONAPARTA (1769 - 1821)
Imao je više ljubavnica nego nekoliko prethodnih francuskih vladara zajedno. Ljubav je vodio brzo i žestoko - 'Poput vatrogasca koji gasi požar' - izjavila je njegova prva žena Žozefina.
LUIS KEROL
- pisac 'Alise u zemlji cuda' (1832 - 1898)

Hobi mu je bio fotografisanje nagih devojcica koje još nisu zagazile u pubertet. A pošto ovo ne znaju u školama, još uvek ga slave kao pravog decijeg pisca koji je jako voleo decu. Vidi se i zašto.LEOPOLD FON ZAHER - MAZOH (1836 - 1895)
Dok je bio klinac sakrio se jednom prilikom u ormar i posmatrao svoju tetku kako uživa sa ljubavnikom. Otkrili su ga i pošteno pretukli. kombinacija, seks + batine = užitak, ostala mu je do kraja života. Insistirao je na tome da mu ljubavnice budu odevene u krzno dok ga biju. Uživao je i u tome da im dovodi muškarce, a sam posmatra iz prikrajka.ANRI DE TULUZ LOTREK -  francuski slikar 1864 - 1901)

Stanovao je u bordelu. Uzgred, patio je od hipertrofije - nenormalnog povecanja penisa (danas bi bio zvezda porno filmova), tako da je od svojih sustanarki dobio nadimak 'Cajnik'.


ŠAN JIN - kineska princeza iz dinastije SUNG
Dal je da joj se napravi krevet na koji je istovremeno mogla da smesti 30 svojih ljubavnika.CARICA MARIJA TEREZIJA
- vladarka Austro Ugarske

Pošteno je nagradila svog lekara koji joj je pomogao da prevazide nezadovoljavajuci seksualni život sa mužem, vojvodom od Lorene (mada je sa vojvodom izrodila 16-toro dece, barem se on vodi kao otac, ali ...). Lekar joj je pomogao tako što je izjavio da je 'neophodno da se vulva Vašeg Visocanstva pre koitusa izvesno vreme rucno nadražuje'.


ŽOZEFINA DE BOARNE - prva Napoleonova supruga (1763 - 1814)
Bila je veoma bucna u vodenju ljubavi, tako da je, ne jednom, probudila pola dvora svojim kricima.POLINA BONAPARTE
- Napoleonova sestra (1780 - 1825)

nepopravljiva nimfomanka koja se udala za coveka koji je, za njene prohteve, imao suviše mali penis. Kada je pronašla odgovarajucu velicinu, toliko joj se dopalo da su joj lekari naredili da prekine tu vezu - koja je krajnje opasna po njeno zdravstveno stanje.
LEDI DŽEJN ELENSBOROU
- engleska avanturistkinja (1807 - 1881)

Medu svoje ljubavnike, uvrstila je kralja Ludviga bavarskog, njegovog sina Ota, kralja Grcke, kao i pisca Balzaka. Smirila se kada se udala za jednog beduinskog šeika. Kada je imala 73 godine, u svoj dnevnik je zabeležila: '...prošlo je vec mesec i 20 dana otkako je Medjuel poslednji put sa mnom spavao. Šta se to dogada?'


PRINCEZA ANA - cerka engleske kraljice Elizabete II (rodena 1950)
Ana je bila jedini ženski takmicar koja na olimpijskim igrama u Montrealu 1976. godine nije podvrgnuta seks-testu, na kojem se utvrduje pol sportiste.UMRLI NA NAJLEPŠI NACIN - SVU TROJICU JE SMRT ZATEKLA U
NARUCJU LJUBAVNICE


ATILA BIC BOŽJI - hunski vojskovoda (406 - 453)
FELIX FOR - francuski predsednik (1841 - 189)
PAPA LAV VIII - poglavar rimokatolicke crkve (963 - 965)


Zadnji put si bio/la ovdje: čet 25 vel 2010 - 0:53.
Sada je: čet 25 vel 2010 - 2:03.
Pogledaj postove od zadnjeg posjeta
Pogledaj svoje postove
Pogledaj neodgovorene postove
 Forum TemePostovi
Zadnji post

Your first category

 
Nema novih postova

Bitne informacije o sajtu

00
Označi sve forume kao pročitaneToday's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Online
OnlineUkupno postova: 1.
Registriranih korisnika/ca: 2.
Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: cedaziska.
Ukupno je: 0 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 0 gostiju.
Najviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 2, dana pet 19 vel 2010 - 22:14.

Registriranih korisnika/ca: /
Legend :   [ Administrator/ica ]   [ Moderator/ica ]

Novi postoviNovi postoviNema novih postovaNema novih postova  Forum je zaključanForum je zaključan