Radio MORAVAC 88.8 FM uživo online Lozovik radio stanice Smederevska Palanka

width=400
 
PrijemPortalTražiLatest imagesRegistruj sePristupiO NAMA - to smo mi Image010 O NAMA - to smo mi Image110 O NAMA - to smo mi Image210 O NAMA - to smo mi Slika010 O NAMA - to smo mi Slika011

POŠTOVANI SLUŠAOCI, poručite muzičke želje, male i poslovne oglase, reklame i obaveštenja, KOD NAS, >>>>> tel. fax +381 26 321 609 : mob. tel. +381 63 345 415 <<  

Radio Moravac je osnovan 19.11.1999. godine.

Od samih početaka pa do danas radio Moravac je sem muzičkog programa emitovao i sopstvene emisije obrazovnog, edukativnog i kulturnog sadržaja u sopstvenoj proizvodnji. U muzičkoj koncepciji obuhvaćena je Ex Yu narodna muzika. Ovakav model programa od početka bio je opšte prihvaćen jer svi slušaoci imali su prilike da čuju široki spektar muzičkih izdanja kao i šarenolikost u emisijama, koje su ostavljale pozitivan utisak na auditorijum stvarajući pozitivnu energiju.

Od početka pa do danas ostali smo dosledni svojoj programskoj koncepciji, naravno ona je sada mnogo bogatija nego u početnim godinama.

# Od osnivanja uspostavljena je vrlo plodna sradnja sa svim javnim ustanovama i organizacijama od opšteg značaja za naše područje. Svake godine odradi se preko 2500 sati sopstvenog programa pripremljenog u studiju radija Moravac kao i na terenu. Kroz program radija i emisije godišnje učestvuje preko 200 gostiju iz raznih domena poslovanja, obrazovanja, sporta , estrade, itd.

# Posebna pažnja u okviru programa poklanja se propagadnom segmentu, u kome se prvenstveno vodi računa da se na najkvalitetniji način slušaocima predstavi komitent, reklamnom porukom i gostovanjem, tako da su reklamne poruke napravljene u našem studiju vrlo prepoznatljive i upečatljive, tako da daju dodatni imidž radijskom programu, dajući potpune potrebne informacije prijemčive slušaocima i naručiocima. Reklamne poruke stvorene u studiju našeg radija vrlo često su emitovane i na drugim medijima u Srbiji.

# Moravac radio je od samih početaka imao svoj produkcioni studio za izradu reklamnih spotova, u početku nešto skromnije opremljen osnovnom opremom, a sada već adekvatno opremljen za ovakav vid poslovanja.U svrhu izrade što bolje i kvalitetnije reklamne poruke koristi se saradnja sa stručnim kadrom iz ove oblasti, kao i drugim lokalnim medijima u vidu razmene informacija, načinu kreiranja reklamnih spotova.

# U smislu samoodržanja Radio Moravac je čist primer samofinansiranja, bez ikakve evidentne novčane zaduženosti. Jedna od takođe bitnih karakteristika radija Moravac je i to što je ostao dosledan svojim osnivačim principima. Da radio Moravac radi za NAROD i u interesu naroda , za opšte dobro, pokazuje i kotiranje radia među prvim medijima u Srbiji, kako po slušanosti tako i po kvalitetu emitovanog programa. Da bi smo na neki način nagradili poverenje slušalaca svih ovih godina od samog početka emitovanja programa krenulo se i sa terenskim radom. Već posle tri meseca emitovanja programa organizovali smo i realizovali solističke koncerte, kulturne događaje i mnogo drugog svojim sopstvenim snagama, umećem i finansijama. Posle samo deset meseci postojanja stvorili smo jednu, sada već medju većim u Srbiji, manifestaciju koja i dan danas živi i realizuje se svake godine u Oktobru mesecu i traje sedam dana. Ponos radija Moravac je upravo ta manifestacije koja se zove "MORAVSKO POSELO".

# Manifestacija je tradicionalna i održava se svake godine u Lozoviku gde je i jedan od studija radija Moravac. Za sada manifestacija ima zapažen uspeh i po posećenosti i po kvalitetu programa a o tome svedoče i tekstovi i emisije na svim medijima u Srbiji, kao i posete mnogih poznatih ličnosti iz svih domena društvenog života kao i učešće mnogobrojnih zvezda srpske estrade.

# U svom radu imamo široku podršku prijatelja radija kao i preduzeća, kolektiva, ustanova i mnogobrojnih organizacija i udruženja građana. S obzirom da se trudimo da podignemo nivo kvaliteta društvenog života, imamo uspešnu saradnju godinama sa svim kulturno-umetničkim društvima u okolini, takođe sa mnogim sportskim duštvima, kulturnim ustanovama, crkvom, školama...

# Takođe radio Moravac je pokretač, organizator, realizator i surealizator mnogih manjih kulturno-zabavnih manifestacija, takmičenja i događanja u okolini o čemu svedoče i mnogobrojna priznanja i zahvalnice sa mnogobrojnih manifestacija. U velikom broju manifestacija u Srbiji, radio Moravac je imao zapaženu ulogu, kao što su "Čaša vode sa izvora", "Dani Mije Krnjevca", "Zlatni glasovi", manifestacije i akcije Crvenog krsta, Kola Srpskih sestara kao i mnoge druge.

>># Bez obzira na sve na prvom mestu su bili i ostali slušaoci i prijatelji Moravca.<<
WEB dizajn i ilustracija stranica - Čeda Žiška