Najbolji radio za Vas radio


width=400
 
Početna stranica­Portal­Calendar­FAQ­Pretraľnik­Članstvo­Korisničke grupe­Profil­Nemaą novih privatnih poruka­Logout [ Admin ]

Dobrodosli Na Sajt Radija MORAVAC


Добро дошли у СУРОВУ будућност демократије...

 

ПРОБУДИТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Да ли сте спремни да се у сваком тренутку зна где сте, са киме сте, шта радите, када сте на послу, да ли радите или забушавате, када сте одвојени од своје деце, када, где и како водите љубав и да ли сте конзумирали алкохол или нешто друго...

Ако нисте спремни, спремите се, будућност стиже. Уколико се сложите да преузмете за сада чиповане личне документе (лична карта, пасош, здравствена књижица...), а за најдаље 5 година и микро чип у телу, у свакој секунди знаће се сви подаци о Вама и Вашој породици, наравно држава тврди да ти подаци може само она да користи и да нико други не може да додје до њих (сем оних којима буду затребали).
Компјутер у коме ће бити сви Ваши подаци зове се "ЗВЕР" а сви чипови имају серијски број "666" број ђавола - зашто? Случајно или намерно?

Зашто смо против?

1. У Србији је пројекат набавке опреме за израду биометријских личних карти постао актуелан крајем 2003. године, када је тадашњи министар полиције објавио да је купљена модерна и скупа опрема од америчке фирме Моторола. Та куповина није прошла ни обавезан тендерски протокол ни законско додељивање новца из републичког буџета, због чега је 2004. године реаговао министар финансија са најавом подизања кривичних пријава. Србија је јединствен пример да је прво купљена опрема за биометријску идентификацију грађана, а после тога (тачније после три године) покренута скупштинска процедура за предлог закона о биометријским личним картама, због чега је себе сврстала у ред тоталитарних држава са волунтаристичким правним уређењем.

2. Америчка фирма која је МУП-у Србије продала систем за биометријску идентификацију грађана има посебне уговоре са америчком војском и централнообавештајном службом (CIA), те нико не може да гарантује да не постоји могућност одлива података страним службама. Такође је основано претпоставити да поменуте службе веома лако могу креирати лажне личне карте за своје потребе, које ће од стране нашег рачунарског система бити препознате као потпуно валидне. Индикативна је чињеница да у Америци државна управа није ни покушала са увођењем биометријских личних карти међу својим становништвом, јер би то сигурно довело до великог отпора јавности.

3. Није тражена масовна сагласност грађана Србије за проширивање базе података коју ће држава о њима водити нити су организоване јавне дебате и дискусије по том питању.

4. Пројекат директно угрожава приватност грађана као једно од фундаменталних личних права данашњице и отвара простор за електронски криптоване тајне архиве.

6. Бирократски апарат добија могућност готово тренутног манипулисања огромним бројем података преко централизоване базе и продаје делова базе трећим лицима.

7. Злонамерни упади споља или намерно исправљање централизоване базе изнутра носе огромну опасност по интегритет личности које су њима обухваћене.

8. Усвајање овог пројекта у будућности води ка много тоталитарнијим концептима интеграције свих докумената у један, чиме би се избрисала анонимност токова новца и отворио пут тоталном надзору државе над појединцем. Минијатуризација целог система се полако спроводи у свету, у виду поткожних чипова, због чега хришћани свих конфесија изражавају оправдан страх од најаве тоталитарног режима описаног у Јовановом Откривењу (уп. гл. 13, ст. 16-18). Синоди неких Православних цркава су дали званична саопштења, јер злонамерни људи могу искористити овакве пројекте за уношење раздора и немира међу хришћане.

За све оне који желе више да сазнају о овоме што нас очекује имамо серијал емисија о ономе што се догодило до сада, шта се тренутно догађа и шта ће се догодити у наредних неколико година.

АКО ВАМ НИЈЕ СТАЛО ДО ВАС, МИСЛИТЕ НА СВОЈУ ДЕЦУ И ЊИХОВУ БУДУЋНОСТ !!!

WEB dizajn i ilustracija stranica - Čeda Žiška